Servicii CCTV si servicii instalatii electrice


 


    La Syncline Solution, suntem pasionați de profesia noastră și suntem mandri de a vă putea oferi un serviciu profesional care vă va păstra proprietatea in siguranta. Acoperim toata zona Bucurestiului cat si zonelor adiacente capitalei, dar si orasul Curtea de Arges.

Avem o gama larga de camere de supraveghere in functie de bugetul fiecarui client, ofertele fiind personalizate, sistemele noastre le puteti conecta la internet si puteti monitoriza in timp real proprietatile dvs.
Dacă aveți în vedere să investiți într-un sistem de securitate CCTV pentru a vă proteja proprietatea, contactați acum Syncline Solution pentru a discuta despre opțiunile de instalare a sistemului de supraveghere video cat si a instalarii și obțineți asistenta tehnica gratuita cat si o oferta.

    Syncline Solution instaleaza sisteme de supraveghere video cu circuit inchis CCTV, sisteme de 4, 8, 12, 16 camere AHD, DVR-NVR Hybrid, camere analogice sau IP dar si sisteme personalizate. Syncline Solution este acreditata IGPR.

 

   Syncline Solution pune la dispozitie in functie de amploarea lucrarii manopera la preturi avantajoase pentru urmatoarele lucrari de instalatii electrice:
- inlocuire, montaj corpuri de iluminat: lampi, lustre, plafoniere, aplice, spoturi, neoane, leduri
- montaj, inlocuire prize, comutatoare, intrerupatoare, variatoare
- remediere, inlocuire, verificare tablouri electrice de apartament, tablouri electrice generale sau de distributie
- inlocuire, montaj sigurante automate, disjunctori, protectii diferentiale
- inlocuire instalatia electrica in case, vile, apartamente, garsoniere, modificare circuite de prize si de iluminat
- inchirierea de grupuri electrogen pt diverse activitati unde este nevoie de electricitate.

 Video : https://www.facebook.com/syncline.ro/videos/183707452822781